Què fem

Organitzem tallers adaptats a diferents audiències on expliquem i practiquem plegats la instal·lació, configuració i ús dels hàbits i les eines bàsiques per a fer servir Internet de manera més segura i amb seny.

La tecnologia avança molt ràpidament i cal estar al cas de quina és la millor manera de fer-la servir. Per exemple una WiFi oberta en un bar pot semblar molt atractiva però és també, si no ens protegim o fem servir les eines adequades, una porta oberta a la vulnerabilitat a la nostra privadesa i captura de noms d’usuari, passwords, etc.

És doncs per això que cal saber com circular per Internet, com creuar els seus carrers o saber on són i com funcionen els semàfors. Cal saber com protegir les nostres dades personals si mai perdem o ens roben l’ordinador, el mòbil o la tauleta. O com evitar que ens interfereixin les comunicacions amb el nostre banc, correu electrònic o qualsevol altre servei i envaeixin la nostra vida privada.

I també organitzem cursos i tallers específics per a les persones amb feines en les que tracten amb dades confidencials, com per exemple periodistes, metges, advocats, empreses, etc, que vulguin  saber com protegir la vostra informació, les vostres fonts o els vostres clients. Què podria passar si mai perdeu un dispositiu o us entren remotament a l’ordinador ?

Contacteu-nos i en parlem.